úterý 21. dubna 2009

Náročný víkend ve studiu


Máme nahraný dvě věci, Pod Kůží a Nezbude. Půlku soboty zabralo jen štelováni bicích a mikrofonů, ale na zvuku je to kujva znát (a v nejhoršim je celý přesampluju:).


Celý nedělní dopoledne zase musel Worcoš posunovat mikrofon(můj e606) po milimetrech před kytarovou bednou než se nám to začlo páčit a než jsme zjistili, že každej reprák v Kouťákový bedně hraje trochu jinak (napotvoru zrovna ten první blbě). Rohlík to vzal pro jistotu ješte 57kou a já si vydupal další stopu přímo z preampu mesy, což zní s Guitarhackovejma impulsama IMHO uplně nejlíp. Co nakonec použijeme se uvidí při mixu.


Já jsem z výsledkem spokojenej, i když to ve studiu bylo občas na nože. Všechno se stihlo jen tak tak (zpěv byl hotovej v něděli v 8). Teď si musíme pár dní orazit, než se pustíme do mixu.

fotky

5 komentářů:

  1. hoši hoši, otázka na tělo :-) máme to taky zkusit, nebo se do tohohle raději etě nepouštět? :-) mara jade

    OdpovědětVymazat
  2. ..kvizova otazka: jdes a potkas Varana, co udelas? [ parametry: beha 60km/h, 150 kg vaha, 3 m delka]

    OdpovědětVymazat
  3. Odpoved pro Maru Jade: Neco zkuste, je to zkusenost k nezaplaceni. A nebojte, zvukovy mistr vas nekousne.

    Odpoved pro Koutaka: Neco zkus, je to zkusenost k nezaplaceni. Kdyz te drak kousne, tak mas po ptakach a umres, pac se ti to zaniti a v okruhu xxx km neni nikdo kdo by ti amputoval nohu a zaroven si amputaci prezil:))

    P.S. Na Komodu jsou horsi potvory. Tusim, ze to je nejvic prolezle misto na Zemi jedovatejma hadama(v jednotkach 1 had/km2:)

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.youtube.com/watch?v=FCMxnI499U8 a do vody bych uz vubec nelezl:))

    OdpovědětVymazat
  5. jo rikali ze tam je 13 druhu hadu a z toho asi 3 jedovaty, kuci lezli do vody neska s bombama, zase tak nebezpecny to tady neni pro koutaka

    OdpovědětVymazat